Een bedrijfsfeest is niet compleet zonder Parre Productions en Noord Holland Catering BV. Een swingende ontvangst van uw gasten, een stevige start van de avond en een hilarisch slot maken uw bedrijfsfeest onvergetelijk. Het is belangrijk tijdens de feestavond entertainment te vinden dat aansluit op de wensen van uw gasten.. Daarnaast is het belangrijk met uw beschikbare budget een zo gevarieerd mogelijk programma samen te stellen.

Nationaal bekende artiesten kunnen uw personeelsleden op een spetterende manier verrassen waar zeker nog lang over nagepraat zal worden. Een goede band, een duo of trio kunnen de muzikale invulling geven aan uw bedrijfsfeest. Een karikaturist, animatiespelers, illusionist, waarzegster, muziekact, steltloper of andere artiest laten uw gasten volop genieten van het feest.

Het aanbod op het gebied van artiesten en animaties is groot en variabel. Graag adviseren wij u over het totale aanbod.

Wij nemen u het werk uit handen, zodat u geen rekening hoeft te houden met alle kleine aspecten die gemoeid gaan met het organiseren van uw bedrijfsfeest. Het bureau organiseert en begeleidt het feest, zodat succes verzekerd is.

.naar boven